Spectaculair Wijnen

Wijnbar Salute:

Geen cava, geen crémant, geen champagne… wel Belgische bubbels… en wat voor een bubbel… strak, smaakvol en oh zo feestelijk… gewoon geniet van wat Belgisch is…

Wijnkennis:

De Belgische trots der schuimwijnen is ongetwijfeld Vignobles des Agaises. Met hun Cuvée Seigneur Ruffus scheren ze al jaren hoge toppen. Terecht trouwens… Afkomstig van de wijngaarden in Haulchin op een terroir waar de kalk-krijtbodem weelderig tiert, net zoals in de Champagne! Dit merk je uiteraard ook in het glas. Cuvée Ruffus is bovendien een Blanc de Blancs van 100% Chardonnay. Na 12 maand kelderrust staat deze Belgische pareling te springen van ongeduld om in jou glas te verschijnen.

Land: België
Type: Champagne & schuimwijn
Stijl: Conventioneel
Domein: Vignoble des Agaises – België
Druif: Chardonnay