Kevin en Jeske

Wijnbar Salute:

Zie hier, een prachtige bubbel in je glas… prosecco staat grotendeels bekend om zijn ‘zoetere’ bubbels, maar Prosecco kan dus ook op deze manier smaken. Zacht, fruitig in de neus, prachtige fijne bubbels in je glas en in je mond lekker fris met ook een pittig kantje… zeker van dat je eerste glas, meteen naar een tweede doet verlangen…

Wijnkennis:

Heerlijk mooie Prosecco, harmonieus naar de stijl van het huis. Villa Sandi maakt hun Prosecco enkel klaar wanneer er een bestelling binnenkomt. Tot dan wordt de most gekoeld bewaard. Het resultaat is dat de klant steeds een frisse, lekkere verse bubbel in zijn glas krijgt. Qua aroma is hij intens fruitig met duidelijk gele appel en een florale sensatie die doet denken aan acacia bloemen. In de mond harmonieus, droog, elegant, fris en pittig. Zonder twijfel één van de allerbeste Prosecco’s.

Land: Italië
Herkomstbenaming: Prosecco Superiore di Valdobbiadene
Type: Champagne & schuimwijn
Stijl: Conventioneel
Domein: Villa Sandi – Veneto
Druif: Glero